Αυτή είναι η νέα πραγματικότητα στα θέατρα μετά από τον κορονοϊό – Newsbeast

Αυτή είναι η νέα πραγματικότητα στα θέατρα μετά από τον κορονοϊό – Newsbeast


Ο κορονοϊός κατάφερε μέσα σε λίγους μήνες να αλλάξει τη ζωή μας σε όλα τα επίπεδα αλλά και σε όλον τον πλανήτη. Οι περισσότερες χώρες μπήκαν σε καθεστώς lockdown για να καταφέρουν να περιορίσουν την μεταδοτικότητα του φονικού ιού που ήδη μετράει εκατοντάδες χιλιάδες θύματα. 

Σιγά σιγά οι χώρες προχωρούν σε άρση των μέτρων και οι πολίτες επιστρέφουν στην κανονικότητα… ωστόσο, πρόκειται για μία νέα κανονικότητα καθώς όλα έχουν αλλάξει.

Τα μέτρα προφύλαξης από τον ιό είναι πολλά και αφορούν τους πάντες. Από τα καφέ και τα μαγαζιά που δεν θυμίζουν την παλιά ανέμελη εποχή μέχρι και τα θέατρα που υπέστησαν σοβαρή ζημία από τον κορονοϊό.

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε το περίφημο Berliner Ensemble στο Instagram δείχνει τη νέα πραγματικότητα των θεάτρων, σύμφωνα και με τη λεζάντα που συνοδεύει τη φωτογραφία.

Το Berliner Ensemble, βρίσκεται στο Βερολίνο και είναι ένα από τα πιο γνωστά και μακροβιότερα θέατρα στη Γερμανία. Στην πλατεία του θεάτρου υπήρχαν σειρές με κόκκινα βελούδινα καθίσματα για τους θεατές. Οι σειρές ήταν μακριές και τα καθίσματα πολλά.

Ωστόσο, σύμφωνα με την ανάρτηση του γνωστού θεάτρου, πλέον πολλά από τα καθίσματα έχουν ξηλωθεί ώστε να διατηρούνται οι απαιτούμενες αποστάσεις ενώ όπως λέει και η λεζάντα της φωτογραφίας «Νέα πραγματικότητα: Έτσι θα είναι το θέατρο την επόμενη σεζόν».

Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.