Δεν μπορώ να βρω δουλειά γιατί είμαι πολύ ελκυστική – Newsbeast

Δεν μπορώ να βρω δουλειά γιατί είμαι πολύ ελκυστική – Newsbeast

Η Irina Kova από την Ρωσία ισχυρίζεται πως δυσκολεύτηκε πολύ να βρει εργασία στο Λονδίνο, όπου μένει, καθώς «είναι πολύ ελκυστική».

Η 33χρονη απόφοιτος Νομικής ισχυρίζεται ότι οι άντρες δεν την έπαιρναν στα σοβαρά λόγω της εντυπωσιακής της εμφάνισης και οι γυναίκες δεν την εμπιστεύονταν γιατί τρόμαζαν.

Μιλώντας στη βρετανική Sun, σημείωσε πως η ομορφιά της λειτουργούσε ανασταλτικά τόσο στις συνεντεύξεις που πήγαινε όσο και αφότου τελικά κατάφερνε να προσληφθεί κάπου.

Μάλιστα, κάποιος την συμβούλευσε να βάψει τα μαλλιά της μαύρα για να δείχνει πιο επαγγελματίας, κάτι που την θύμωσε.

«Φοράω σπάνια μακιγιάζ. Με τα χαρακτηριστικά μου, δεν το έχω ανάγκη. Όταν έχεις μεγάλα χείλη και μάτια τραβάς την προσοχή έτσι και αλλιώς», λέει.

Η 33χρονη πήρε την απόφαση να ξεκινήσει τη δική της διαδικτυακή επιχείρηση πώλησης vintage ρούχων, αντί να πασχίζει να βρει δουλειά.

Πάντως το κορίτσι μας κάνει για να δουλέψει για κολ γκιρλ πολυτελείας στην Αθήνα. Τι λέτε; Σίγουρα σαν escort athens έχει πολύ μέλλον!Δεν μπορώ να βρω δουλειά γιατί είμαι πολύ ελκυστική – NewsbeastΔεν μπορώ να βρω δουλειά γιατί είμαι πολύ ελκυστική – NewsbeastΔεν μπορώ να βρω δουλειά γιατί είμαι πολύ ελκυστική – NewsbeastΔεν μπορώ να βρω δουλειά γιατί είμαι πολύ ελκυστική – Newsbeast

Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.