Έδιναν εκατομμύρια στον Σταμάτη Κόκοτα για να ξυρίσει τις φαβορίτες του – Newsbeast

Έδιναν εκατομμύρια στον Σταμάτη Κόκοτα για να ξυρίσει τις φαβορίτες του – NewsbeastΟ Σταμάτης Κόκοτας είναι από τους σπουδαιότερους τραγουδιστές του ελληνικού πενταγράμμου, ενώ υπήρξε ο αγαπημένος του Αριστοτέλη Ωνάση. Και με αφορμή την επιστροφή του στη δισκογραφία μετά από 40 χρόνια, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Happy day», όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη φιλία του με τον Ωνάση, αλλά και σε μία πρόταση που είχε για διαφήμιση, αλλά με τον όρο να ξυρίσει τις διάσημες σε όλους, φαβορίτες του.

«Όταν τραγουδούσα στη Νεράιδα, τύχαινε πολλές φορές με τον φίλο μου τον Ωνάση, αν δεν πήγαινε 12 το μεσημέρι δεν το διαλάγαμε», είπε.

Και συνέχισε με την αποκάλυψη για την πρόταση που είχε δεχθεί να ξυρίσει τις φαβορίτες για μία διαφήμιση έναντι πολλών εκατομμυρίων.

«Οι φαβορίτες μου είναι το σήμα κατατεθέν μου. Ένας που θέλει να κάνει διαφήμιση για ένα ξυραφάκι, τα 50 εκατ. δεν είναι τίποτα για να ξυρίσω τις φαβορίτες μου, αλλά εμένα δεν με ενδιαφέρει. Τον έστειλα από εκεί που ήρθε», είπε χαρακτηριστικά ο Σταμάτης Κόκοτας.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.