ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΘΗΝΑ

ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΗ ΠΟΡΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ;

Οι θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας είναι εκείνες οι πόρτες οι οποίες καθιστούν την παραβίαση τους ακατόρθωτη έναντι κάθε επίδοξου διαρρήκτη. Άρα λοιπόν μια πόρτα για να θεωρηθεί ασφαλείας θα πρέπει πρώτα από όλα να διαθέτει ατσάλινη κάσα, ατσάλινο φύλλο και κλειδαριά ασφαλείας τελευταίας τεχνολογίας.

Αυτά τα τρία χαρακτηριστικά είναι εκείνα που συνθέτουν μια πόρτα ασφαλείας, με πιο σημαντικό βέβαια την κλειδαριά ασφαλείας η οποία εξοπλίζει την κάθε πόρτα, καθώς η μακρόχρονη εμπειρία μας στο χώρο των θωρακισμένων πορτών ασφαλείας μας έχει δείξει ότι κατά 99% οι επίδοξοι διαρρήκτες επιχειρούν να παραβιάσουν την πόρτα από την κλειδαριά της και όχι από τον σκελετό της ή την κάσα της. Επομένως θα λέγαμε ότι η κλειδαριά είναι η «καρδιά» μιας πόρτας ασφαλείας.

Είναι ίδιες όλες οι πόρτες ασφαλείας;

Δεν είναι όμως όλες οι πόρτες ασφάλειας ίδιες. Αυτό γιατί εκτός των προαναφερθέντων τα οποία είναι απαραίτητα συστατικά για να έχουμε μια πόρτα ασφαλείας, αυτό που ξεχωρίζει και διαφοροποιεί μια πόρτα ασφαλείας από μια άλλη είναι η ποιότητα των επιμέρους χαρακτηριστικών της και η αξιοπιστία της συνολικά. Ποιότητα και αξιοπιστία κλειδαριάς ασφαλείας (μάρκα, τύπος, τεχνολογία, προέλευση), ποιότητα κάσας (πάχος, τρόπος κατασκευής, υλικό κατασκευής, προέλευση) και φυσικά ποιότητα φύλλου πόρτας (δομή μετάλλων, υλικό κατασκευής, προέλευση, πάχος, εξαρτήματα).

Όλα τα παραπάνω βέβαια πρέπει απαραίτητα να συνδυαστούν με μια άριστη τοποθέτηση, η οποία θα πρέπει να πραγματοποιείται από εξειδικευμένο και έμπειρο συνεργείο τουλάχιστον δύο ατόμων, που εκτός της άψογης τεχνικής του κατάρτισης, πρέπει να διαθέτει πάθος και μεράκι για την δουλειά του. Η καλύτερη θωρακισμένη πόρτα ασφάλειας εάν δεν τοποθετηθεί σωστά σε καμία περίπτωση δεν μας εξασφαλίζει την ασφάλεια, την λειτουργικότητα και την διαχρονικότητα την οποία επιθυμούμε.

Εμείς έχοντας δώσει τεράστια έμφαση στην κλειδαριά, την κάσα, το φύλλο και την τοποθέτηση, αντιπροσωπεύοντας πορτες ασφαλειας των μεγαλύτερων ευρωπαϊκών οίκων, έχουμε καταφέρει να δημιουργήσουμε μια ευρεία γκάμα πορτών ασφαλείας για τις ανάγκες ακόμα και του πιο απαιτητικού καταναλωτή και σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία που διαθέτουμε, παρέχουμε στους πελάτες μας προϊόντα υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας, κορυφαίας ασφάλειας και άψογης αισθητικής.

Για αυτούς τους λόγους η Alfino Door έχει ισχυρό παρελθόν, παρόν και μέλλον.

Μπορείτε να επισκεφτείτε την εταιρεία μας στην διεύθυνση:

ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ: