Ξεβούλωμα λεκάνης τουαλέτας: Πως γίνεται;

xevouloma-lekanis-toualetas-pos-ginete

xevouloma-lekanis-toualetas-pos-ginete

Ξεβούλωμα λεκάνης τουαλέτας: Πως γίνεται;

Δεν έχετε έμβολο στο σπίτι; Κανένα πρόβλημα! Στο σημερινό μας άρθρο, οι Αποφράξεις Μελίσσια μας εξηγούν έναν εξαιρετικά εύκολο τρόπο για να ξεβουλώσετε οποιαδήποτε λεκάνη τουαλέτας χωρίς τη χρήση ενός εμβόλου – και ναι, μας διαβεβαιώνουν ότι μπορεί να μας βγάλει από τη δύσκολη θέση, ιδίως αν είμαστε σε κάποιο ξένο σπίτι ως επισκέπτες ή φιλοξενούμενοι.

Κατ’ αρχάς, τοποθετήστε αρκετό χαρτί τουαλέτας γύρω από τη βάση της τουαλέτας. Αν είστε στο σπίτι σας μπορείτε να χρησιμοποιήσετε παλιά πανιά ή πετσέτες.

Στη συνέχεια, ρίξτε ένα φλιτζάνι υγρό πιάτων ή κρεμοσάπουνο μέσα στο μπολ. Με έναν κουβά ή ένα μεγάλο δοχείο, προσθέστε μέσα στο μπολ τουαλέτας όσο περισσότερο ζεστό νερό μπορείτε χωρίς, όμως, να γεμίσετε την τουαλέτα.

Περιμένετε 15-20 λεπτά ώστε να μπορέσει να ενεργήσει το καθαριστικό με το ζεστό νερό. Το απορρυπαντικό διεισδύει μέσα στο βούλωμα, το μαλακώνει και το βοηθάει να απελευθερωθεί από το σημείο που έχει φρακάρει.

Κατόπιν, ρίχνετε έναν ακόμη κουβά ζεστό νερό μέσα στο μπολ τουαλέτας… το ξεβούλωμα λεκάνης τουαλέτας είναι εξαιρετικά εύκολο με αυτόν τον τρόπο.

Μετά από 20 λεπτά, θα πρέπει να δείτε ότι η στάθμη του νερού έχει αρχίσει να υποχωρεί και το ξεβούλωμα λεκάνης τουαλέτας να αποσυντίθεται- αλλά μην ξεπλύνετε ακόμα. Σίγουρα, αν είστε σε ξένο σπίτι, η χρονική διάρκεια σας αγχώνει, αλλά πιστέψτε μας, είναι καλύτερα να αργήσετε, παρά να αφήσετε τη λεκάνη τουαλέτας βουλωμένη!

Γεμίστε τον κάδο με ζεστό νερό και χύστε το στο μπολ της τουαλέτας για άλλη μια φορά. Στη συνέχεια, μπορείτε να ξεπλύνετε.

Ξέρατε για αυτή την απλή και φθηνή τεχνική; Είναι υπέροχο αν βρεθείτε ποτέ σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης χωρίς έμβολο. Οι ειδικοί στις Αποφράξεις Μελίσσια μπορούν να μας συμβουλέψουν για κάθε πρόβλημα υδραυλικών και αποχετεύσεων που μπορεί να προκύψει.

Δείτε περισσότερα άρθρα για ξεβούλωμα λεκάνης τουαλέτας:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.